Praktische info - Logopedie Liemers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Behandeling
De eerste afspraak bij de logopedist bestaat uit een vraaggesprek en een onderzoek. Voor een uitgebreid onderzoek zijn soms meerdere afspraken noodzakelijk.
Na het onderzoek wordt de conclusie met u besproken en wordt beslist of er een behandeling volgt. Een behandeling in de praktijk duurt twintig tot dertig minuten, tenzij anders besproken.
Indien nodig kan de behandeling thuis bij de patiƫnt plaatsvinden. Dit is meestal het geval bij pre-logopedie en bij mensen die slecht ter been zijn. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de soort en de ernst van de klacht.

Samenwerking
Deze praktijk werkt  nauw samen met o.a. huisartsen, neurologen, kinderartsen, kinderfysiotherapeuten en andere specialisten. Uiteraard vragen wij uw toestemming hiervoor.

Verwijzing

In deze praktijk is het mogelijk om zonder verwijzing van huisarts of specialist een afspraak te maken, omdat we dtl gecertificeerd zijn.  In sommige situaties vragen wij u toch een verwijsbrief bij uw arts op te halen. Dit i.v.m. de verschillende regels die de diverse zorgverzekeraars stellen.

portret Arna Vennis-Wiers

Vergoeding
Zowel logopedie als prelogopedie is in het basispakket voor zo
wel volwassenen als kinderen aanwezig. De kosten worden dus vergoed door de zorgverzekeraar.
U kunt er van uitgaan dat de praktijk een contract met alle zorgverzekeraars heeft.

Tarieven
Onze tarieven zijn conform de door u zorgverzekeraar afgesprok
en tarieven. Deze praktijk heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu